Utkast: Oct. 07, 2012

Kansas City spelade hemma mot svårspelade Baltimore Ravens. Detta var en hård kamp mellan två bra defensiva spelande lag. Detta märkte man speciellt på slutresultatet
9-6 till Baltimore Ravens. Därför att det bara blev genom fieldgoal som poängen kom. Baltimore tar en planenlig seger. Men kansas stod upp bra och visa hemma fansen att dem kan stå upp mot dem bättre lagen i denna liga. Men Justin Tuckers tre field Goal blev de som avgjorde denna fight. Härlig dag för rookie kickern JustinTucker.

Cincinnatti Bengals tog emot Miami Dolphins. Bengals har startat denna säsong bra och var favoriter att vinna denna match på förhand. Det var två styckna tuffa quartar som startade denna match. Var en knapp 7-6 ledning till gästande Miami i halvtid. Bengals gjorde en ganska svag match offensivt. Medans Miami gjorde en bra taktisk borta match. Mot ett erkänt bra Bengals. Miami spelade tajt och lite grisigt vid vissa tillfällen men det skulle löna sig. En bra genomförd match av hela Miami medans hemma laget Bengals inte alls kom upp i sin normala nivå. Matchen slutade 17-13 till gästande Miami. Välbehövlig seger för ett pressat Miami Dolphins.

Indianapolis Colts spelade hemma mot Green Bay Packers. Green Bay var stora favoriter inför denna match. Första halvan på matchen dominerade ett bra spelande Green Bay Packers med en lysande QB Brendan Rodgers. Som verkligen var på passnings humör i början på denna match. Rodgers ledde sitt lag till tre touchdowns i första halvan.
Green Bay gick till halvtid med ledning 21-3 mot ett håglöst Indianapolis Colts. I den tredje quartern vaknade helt plötsligt Colts till rejält. Dem vann tredje quartern med hela 16-0. Så inför sista quartern stod de helt plötsligt 21-19 till Green Bay. Colt gjorde en helt galen vändning i denna match. Genom tre fieldgoal av kickern Adam Vinatieri. Samt en insprungen touchdown av Colts rookie till QB Andrew Luck. Och en sista forcering i slutminuten som ledde fram till en touchdown av Reggie Wayne. Samt att dem lyckades med två poängsförsöket. Med denna otroliga vändning så tog Colt en skräll seger över ett Nonchalant spelade Green Bay i slutet av matchen. Matchen slutade 30-27 till Colts.

Washington Redskins tog emot obesegrade Atlanta Falcons denna afton. Detta var en riktigt tuff match med ett hel taggat hemma lag som verkligen inte ville vika ner sig i denna fight. Efter första halvan på denna match så var det riktigt tajt med varsin gjord touchdown till båda lagen. I halvtid var resultatet 7-7. I den tredje quartern var det fortsatt jämnt på planen och poängsnålt i matchen. Men var hemma laget Redskins som tog ledningen genom ett field goal av kickern Billy Cundiff. Efter tredje spelade quartern så ledde hemma laget Redskins med 10-7. Men i sista quartern så visade Atlanta Falcons att det inte är någon tillfällighet att dem är obesegrade denna säsong. Falcons QB Matt Ryan stod för en perfekt passning i slutet av matchen som ledde fram till att Michael Turner fixade en touchdown. Samt femte raka segern till ett obesegrat Falcons.