ETTam har börjat med Twitter!

Tjena ! ETTam har börjat med Twitter, riktigt roligt är det , läsa lite vad kändisarna gör å chilla lite :P  börja ni också!
www.twitter.se  sen sök gärna på MrLarsson


 

MrLarsson !





.

Skönt Liverpool !

Liverpool gick igår kväll vidare till kvartsfinal i Champions League efter 4-0 hemma mot Real Madrid på Anfield, totalt 5-0.

Efter 1-0-segern på Santiago Bernabeu för två veckor sedan så trodde jag och hoppdes på att det skulle gå vägen eftersom Liverpool på Anfield är inte lätt, och så blev det ett riktigt. 
Målkalas på Anfield igår kväll. Vem hade trott det? 1-0 gjordes av Fernando Torres. Gerrard gjorde sedan 2-0 på straff samt 3-0. Andrea Dossena gjorde 4-0 vilket matchen även slutade. LFC är vidare till kvartsfinal efter en mycket bra insats mot Real. Så nu äre bara vänta och se vilka LFC ska möta i kvartsfinal, men först äre Premier League match borta mot united på lördag. Så det kommer bli en riktigt rolig match hoppas bara det går bra för LFC, men dom är ju i bra form så det kanske kan gå vägen,och att united har en tuff match idag mot Inter i CL. Det är ju inga fel =)

              YNWA !

tabell
                                           SM    P
1. Manchester United     27   65
2. Chelsea                       28    58
3. Liverpool                      28   58
4. Aston Villa                    28    52


 


Lagfest igår :P

Nu är ETTam tillbaks igen men bloggen hihii vet att jag är seg som faan å allt ! men men vad ska men göra :P, iaf tillbaka i Örebro igen för en liten stund iaf =), och igår hade Ösk lag fest va med där och hade grymt skoj, men Liverpool lossa igår och det va faan inge bra såå då söp jag ännu mera än vad jag skulle =/

Idag blire bara ta det lungt tror jag eftersom man ska jobba imorn en ny vecka med jobb bland annat =).

Hejsi !