SM GULD

Igår Måndag Hade vi skol sm slutspel. förra året gick det inte lika bra som år för då hamna vi på en tredje plats men iår gick vi hela vägen ! riktigt skönt att avsluta med grabbarna med ett SM GULD och sedan ta Studenten samma år. Och Dröm Målet som är så snyggt , så här gick det till iaf.
- Jag rädda bollen och kolla på klockan och såg att det bara va sekunder kvar, så då tänkte jag att kasta bollen ner i andra hörnet för att tiden skulle gå, men sen när jag skulle kasta så ser jag en Fiskare ( Gurra ) stog där uppe och då vare bara att kasta till han, Och vad Gjorde han då ?

-JO slår på direkt volly rakt upp i krysset ! fy faan va snyggt det var !
Det målet har vi snackat om att vi ska göra nån gång och den sista matcher för i år och ( förmodligen sista matchen vi gör tillsammans på ett tag iaf ) ( Byter klubb ) Så gör han det målet ! Helt sjukt !

Tack för allt Grabbar hoppas det går bra för er nästa säsong kommer sakna er som fan ! så ses vi och hörs Hejsi !

image19

Obesegrad i Viking

1- 4 maj jag vi 89 Axberg och lira viking line cup i falun. jag har vart med i viking en gång innan den här och då vann vi hela cupen men Brickebacken 88orna. så nu var det viktigt att behålla den här sviten och Det gjorde vi kan jag säga !  Vann alla matcher och det var grymt skoj. så nu är axberg ännu störe av förut =)  så det va skönt som fan med ett Guld till =)).  men nu är säsongen över för axberg men inte för mej och vissa andra i axberg för vi har Skol SM kvar och vinna får man hoppas på. På måndag den 12maj  får vi se vilka som blir svenska mästare i skol sm =).  Men Tack för den här säsongen Axberg får se vad som händer nästa säsong vart man går. Och sen är det ju bara 31 dagar kvar till Studenten !  ska blir riktigt kul !    =)